Pornhub, платформата, която предлага видеа за възрастни, иска да ни разведе из

...
Pornhub, платформата, която предлага видеа за възрастни, иска да ни разведе из
Коментари Харесай

Classic Nudes: Музейният гайд на Pornhub

Pornhub, платформата, която предлага видеа за възрастни, иска да ни разведе из международните музеи. Това обаче ще е една малко по-различна разходка, тъй като на фокус ще са само картини и скулптори, на които има изобразени голи женски и мъжки тела. 

За доста хора класическото изкуство наподобява скучно, натруфено или неприложимо в актуалния живот. Това сигурно не е по този начин, изключително ако любимият на мнозина уебсайт за възрастни предложи услугите си като екскурзовод. 

В опит да насърчи туристите да се върнат в художествените галерии и музеи след поредицата локдауни, уебсайтът се сплоти с шест международни музея, с цел да изготви музейното управление " Classic Nudes ". На фокус в него са най-известните еротични творби в класическото изкуство, а самият уебсайт ги промотира по този начин:

" сбирка от почтени за Pornhub картини и статуи. "

Специалният гайд включва произведения, изложени в Националната изложба в Лондон, " Метрополитън " в Ню Йорк, Лувъра и Орсе в Париж, " Прадо " в Мадрид и " Уфици " във Флоренция.

Обхващайки 30 известни произведения, управлението предлага аудио обиколки (озвучени от порноактрисата Аса Акира), публикации и анотирани карти, които да оказват помощ на посетителите да открият занимателната, вълнуваща и напряко провокативна страна на класическото изкуство. 



" Някои хора считат музеите за задушни или скучни. Но какво, в случай че ви кажем, че в тях се обитава сбирка от скъпи порнографии? "

Така от Pornhub промотират интерактивното си управление и не престават: " Присъединете се към нас, до момента в който обикаляме най-уважаваните музеи, като ви преведем около всички благоразумни картини и отидете непосредствено към положителните неща: изображения на голо тяло в цялата му художествена популярност. "

" Тъй като порно може да не се смята за изкуство, само че някои изкуства несъмнено могат да се смятат за порно. "

Преди да потърсите ръководството в Google от работния си компютър, имайте предвид, че то съдържа и една или две извънредно дословни възстановки на шедьоври, които би трябвало да се гледат у дома. В една от тях да вземем за пример обликът на " Голата Маха " от картината на Гоя оживява и даже си намира мъжка компания. Ясно е какво се случва по-късно, въпреки всичко приказваме за уебсайт, в които потребителите влизат, с цел да гледат порно, а не изобразително изкуство.

Ако на вас са ви по-любопитни картините, а не въображаемото им продължение – разгледайте управлението на Pornhub тук и внимавайте какви линкове от него отваряте. 

 
Pornhub смъкна 10 милиона аматьорски видеа
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР